" Fii sincer indiferent de situatie "

Nimic interesant...

Tu cum votezi ?

miercuri, 30 mai 2012

Femeia puternica infrunta orice situatie

Barbatii se tem si se simt intimidaţi de femeile puternice! 
Şi astfel, preferă să renunţe să stea în preajma unor astfel de femei care le pun în pericol virilitatea! Majoritatea bărbaţilor caută o femeie net inferioară lor sau cel puţin egală. Oare de ce aşa? Le este frică de femeia care e independentă, de femeia ambiţioasă, deşteaptă, frumoasă, care luptă pentru obţinerea scopurilor ei. Acest lucru l-au zis numeroşi bărbaţi, bărbaţi care au îndrăznit să recunoască motivul pentru care sunt înfricoşaţi să ”deţină” o astfel de femeie. Se tem de dominanţă, se tem să nu fie lăsaţi în umbră şi chiar să nu pară ridicoli pe lângă o astfel de femeie. Întrebarea este că…. dacă trăim într-o asemenea epocă plină de bărbaţi laşi care nu au curajul să cucerească o astfel de femeie, ce vor face femeile puternice? 
De unde să mai aleagă ele un partener în viaţă, dacă tot ce li se oferă este o mână de oameni care tremură la ideea unei provocări? Majoritatea femeilor puternice trăiesc singure. De ce? Pentru că bărbaţii sunt îngroziţi de faptul că orice s-ar întâmpla, femeia merge înainte!
Deşi majoritatea afirmă că le-ar face plăcere să aibă astfel de femei lângă ei, nu rezistă mai mult de câteva luni până să spună că nu ar face faţă unei asemenea ”tornade”. Căci da, asa este o femeie puternică: o furtună care apleacă tot ce găseşte în cale!


Un comentariu:

  1. Viata barbatului si a femei are legatura si cu acest videoclip, deoarece barbatul si femeia sunt diferiti nu numai anatomic, ci si psihic, adica femeia vede lucrurile intr-un fel, iar barbatul in alt fel, comportamentul, vorbitul, vederea, auzul, perceptia, modul in care a fost educat ca sa iubeasca, tandretea, sexualitatea, organele din corp, creier, cavitatea toracica, abdominala, analizele medicale, boala, consum alimentar, obiceiuri, religie, oboseala, menstruatia sau menopauza la femei, andropauza la barbati, educatia, copilaria, adolescenta, tineretea sau batranetea, etc., iar din acest motiv fiecare o tine pe a lui, pentru ca asa crede el sau ea, ca este normal. Normalul fiecaruia dintre noi difera in functie de educatie cel mai mult.
    Solutia este negocierea si cunoasterea reciproca, instruirea. Spun instruirea deoarece nimeni nu ne instruieste, cu cunostiinte adevarate, reale, pentru o viata normala si placuta. Totul se bazeaza pe experienta, pe dorinta de a ne informa corect, de a sintetiza informatiile captate, sau de a nu ne informa, spunand “lasa ma, ca merge si asa”, pe intoxicare cu reclame din media, pe cea ce vedem sau auzim de la unul sau altul, etnie, etc.
    Dar experienta este diferita la fiecare din noi, functie de familie, anturaj, experiente de viata, traume, etc.
    Eu asa vad lucrurile si cred ca este corect, in timp ce altii si nu putini ma vor contrazice, sau poate imi vor spune ca am si ceva la cap. Viata se bazeaza pe puterea noastra de a ne putea adapta diversitatii de opini, comportamente, obiceiuri, lasand la o parte reactiile negative si adoptandu-le pe cele pozitive, etc. In cazul in care in care nu putem ca sa ne adaptam, mai devreme sau mai tarziu ne imbolnavim mai grav sau mai putin grav.
    http://www.youtube.com/watch?v=5loKLhLIofs&feature=colike

    RăspundețiȘtergere